Ankara Reklam Ajansı

,

Ankara Merkezli Reklam Ajansı

,

Ankara reklam

,

Ankara Reklam Ajansı

,
Ankara reklam
,
Ankara Merkezli Reklam Ajansı
, Ankara Reklam Ajansı, Ankara Reklam Ajansı
Navigation

Ankara Reklam Ajansı

Ankara Reklam Ajansları

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE GİZLİLİK POLİTİKASI


KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
 
KAPSAM,
İşbu Bilgilendirme ve Gizlilik Politikası (Politika), çalışanlarımız, müşterilerimiz, web sitesi ziyaretçilerimiz, mobil uygulama kullanıcılarımız ve kişisel verilerini şirketimizle paylaşan diğer üçüncü kişileri kapsamaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ

Kanun Hakkında Genel Bilgilendirme
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş olup 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.
 
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu; kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir.

Veri Sorumlusu Bilgilendirmesi
Internet sitemizde detaylı olarak kurumsal bilgileri yayınlanan Şapka ve Fil Yayınevi. olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Veri Sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi ilgili mevzuata uygun olarak kullanacağız.

Şapka ve Fil Reklam Ajansı AŞ, bu Politikada belirlenen amaçlar çerçevesinde ve bu amaçlarla sınırlı olarak ihtiyaç duyacağı kişisel verilerinizi toplayacaktır.

Kişisel Verileriniz Ne Şekilde İşlenebilecektir?                                                     
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Şapka ve Fil Reklam Ajansı AŞolarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, şirketimizle paylaştığınız kişisel verilerinizin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem tarafımızdan yapılabilecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri Nelerdir?
Personelimizin özlük işlemlerini yapabilmek, ücretlerini ödeyebilmek, iş başvurularını değerlendirebilmek, “Kapsam” kısmında yer alan taraflarla imzaladığımız sözleşmeleri ifa edebilmek, sunduğumuz hizmetleri mevzuatın, sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek, adli ve idari mercilerce talep edilen veri saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek, reklam, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulunabilmek, müşteri portföyümüzü ve web sitesi ziyaretçilerimizi analiz edebilmek ve arşivlemek amaçlarıyla bizimle paylaştığınız kişisel verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak işleyeceğiz.

Kişisel Verilerinizi Aktarabileceğimiz Kişi Veya Kuruluşlar Hakkında Bilgilendirme
Yukarıda belirtilen amaçlarla, bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi / kuruluşlar; bankalar, sigorta ve emeklilik şirketleri, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri veren şirketler ve bunların yurt içi veya yurt dışı hissedarları, iştirakleri ve kontrol sahibi üçüncü kişiler, Kolluk Kuvvetleri, İç İşleri Bakanlığı, valilikler, diğer resmi merci ve kurumlar.


Kişisel verileriniz nasıl toplanmaktadır?
Şahsen verilen veriler, insan kaynakları ve özlük işleri departmanları çalışanlarımız, web sitemiz, mobil uygulamalarımız, satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, müşteri ziyaretlerinde toplanan formlar, dijital pazarlama ve çağrı merkezi gibi kanallar, sözleşmeler, başvurular, formlar, teklifler, web sitesi ziyaretlerinde bilgisayarımızın sizi tanımak için kullandığı çerezler (cookies) vb aracılığıyla kişisel verileriniz sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Saklanması
Mevzuat gereğince daha uzun bir saklama süresinin gerekli kılınmadığı ya da buna izin verilmediği takdirde kişisel bilgilerinizi, burada özetlenen amaçları yerine getirmek üzere gerekli olan süre boyunca saklayacağız ve sonra Kanuna uygun şekilde sileceğiz,  yok edeceğiz veya anonim hale getireceğiz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca haklarınız nelerdir?
 Şirketimize başvurarak kendinizle ilgili aşağıdaki taleplerde bulunabilirsiniz:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kanunun 7.maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. Yukarıdaki (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.


Çerezler ve Diğer Teknolojiler
Şapka ve Fil Reklam Ajansı AŞInternet Siteleri ve Uygulamaları, çerezleri ve diğer teknolojileri (kısaca “çerezler” ) kullanabilir. Çerezler bir web sunucusu tarafından sabit diskinize taşınan ve ardından bilgisayarınızda saklanan ufak metin dosyalarıdır.

Çerezler, Müşteri/Kullanıcı davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olur; Internet Sitemizin kullanımı ve ziyaret verileri ile ilgili bilgi verir, sitemizi geliştirmemize yardımcı olur.

Çerezler, Müşteriler/Kullanıcılar Internet Sitesini ya da Uygulamayı kullanırken, müşterilerin kişisel bilgilerini hatırlamak için de kullanırlar. Böylece Internet Sitemizi ve Uygulamayı kullanımınız kolaylaşır, kişiye özel hizmet sunabiliriz.

Çerezleri devre dışı bırakmak istiyorsanız kullandığınız web tarayıcı ve mobil cihaz üzerinden gereken ayarları yapabilirsiniz.
Bazı bilgileri otomatik olarak toplarız ve bunları günlük dosyalarında saklarız. Bu bilgiler İnternet Protokolü (IP) adreslerini, tarayıcı türünü ve dilini, İnternet servis sağlayıcısını (ISP), başvuran ve çıkış internet sitelerini ve uygulamalarını, işletim sistemini, tarih/zaman damgasını ve tıklama dizisi verilerini içerir.

Bu bilgileri, eğilimleri anlamak ve analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı davranışı hakkında bilgi edinmek, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek ve bir bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için kullanırız.
 
Bu Politikada yer alan hükümler Şapka ve Fil Reklam Ajansı AŞtarafından gerek görüldüğü taktirde mevzuat hükümlerine uygun olarak Internet Sitesinde yayınlanmak suretiyle değiştirebilir. İşbu hükümlerinden herhangi birisinin değişmesi halinde ilgili değişiklikler, değişikliğin yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Bu Politikayı kabul edip etmemekte ve tamamen kendi takdirinize göre kişisel bilgilerinizi verip vermemekte serbestsiniz,
 
Lütfen, Internet Sitemizi, uygulamalarımızı ve/veya hizmetlerimizi kullanmakla bu Politikayı kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız. 

Ankara Reklam Ajansı
ankara reklam ajansları, ankara reklam ajansı
Web tasarım, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım ve kurumsal kimlik, marka yönetimi, tanıtım filmi, fotoğraf çekimi, 3D görselleştirme, stratejik planlama alanlarında çalışırız.